Workshop Wandelwol

De workshop beslaat drie uur waarin wordt besproken hoe WandelWol antidruk-wol is ontstaan, wat het doet en hoe het wordt toegepast in de praktijk. Het betreft een actieve workshop met verdieping in de werking van deze gemelangeerde antidruk-wol, met tevens ook de werking en functie van lanoline.

Casussen ter illustratie die onderling worden besproken in groepsverband en hoe te handelen naar de cliënt aangaande contra-indicaties en advies.

Een kleiner onderdeel – ook niet onbelangrijk: verkooptechniek. Veel pedicures ervaren verkoop van salonproducten moeilijk te vinden. Terwijl dit een essentieel onderdeel is van de nazorg van de behandeling bij de cliënt thuis. Ook hier wordt aandacht aan besteedt.

 

Opgave: via ons aanmeldformulier

U krijgt: starterspakket Wandelwol

Kosten: 95,00 excl. BTW

 

Docent: Dames van Wandelwol

Aan het einde van de workshop ontvangt u een certificaat op naam.

 

Voor wie is wandelwol

WandelWol antidruk-producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

 

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht.